MAX Maakt Mogelijk op tv

22 oktober 2020

Hulp aan ouderen gaat altijd door, zo is te zien in het tv-seizoen 2020/2021 van MAX Maakt Mogelijk. Presentator Jan Slagter laat onder meer zien hoe ouderen in Moldavië, Albanië, Oeganda en Indonesië geholpen worden om de coronacrisis te overleven. En er worden bijzondere wensen vervuld om ook ouderen in Nederland een hart onder de riem te steken.

 

Zondag 3 januari zendt MAX de laatste aflevering uit. In deze aflevering is er onder meer aandacht voor ouderen in Moldavië en visboer Cees. De aflevering is om 17.45 uur te zien bij MAX op NPO 2.

Duizenden ouderen in Oost-Europa vechten elke winter tegen de meedogenloze kou. In deze aflevering bezoekt Jan ouderen in Moldavië die kolen, hout en kachels nodig hebben om zich warm te houden deze winter.
Verder bezoeken we Djon en Coby die, dankzij de inzet van Jan Slagter, vorig jaar een scootmobiel kregen. Hoe is het nu met ze? En er is aandacht voor Cees. Vorig jaar moest de visboer, na 34 jaar een viskraam te hebben gehad, plaatsmaken voor een metrolijn. Cees was met zijn winkel een begrip in Hoek van Holland en stond, ondanks zijn hoge leeftijd, nog dagelijks in zijn kraam. MAX Maakt Mogelijk liet de naderende sluiting van het levenswerk van Cees niet onopgemerkt voorbijgaan en zette hem in een muzikaal zonnetje. Nu, een jaar later, brengen we opnieuw een bezoek aan Cees.

Alle berichten