Door de aardbeving in Turkije & Syrië zijn duizenden doden en gewonden gevallen. Gebouwen zijn ingestort en een onbekend aantal mensen hebben deze catastrofale ramp niet overleefd. Overlevenden zijn radeloos omdat zij naast het verlies van familieleden nog steeds dakloos zijn. MAX Maakt Mogelijk wil de slachtoffers in Turkije en Syrië blijven steunen, helpt u mee? 

Ravage aardbeving Turkije en Syrië

Eén van de krachtigste aardbevingen ooit heeft Turkije en Syrië in de nacht van 5 op 6 februari getroffen. Duizenden mensen zijn omgekomen en miljoenen slachtoffers zijn hun huis kwijt. Stichting MAX Maakt Mogelijk reageert en support het hulpteam van Project HOPE, dat al binnen 24 uur na de aardbeving is afgereisd naar een van de getroffen gebieden. De situatie van de slachtoffers die nu dakloos zijn, is nog steeds even schrijnend en hulp is nog steeds nodig.

Wat kan het noodhulpteam doen met uw financiële hulp?

De hoogste prioriteit is om de getroffen bevolking medische hulp te bieden. Deze medische hulpverlening die ter plaatse wordt gegeven is van levensbelang. Vooral omdat de lokale infrastructuur voor gezondheidszorg zwaar beschadigd en voorlopig nog niet hersteld is. Eén van de grootste openbare ziekenhuizen in het rampgebied is volledig ingestort. Het team van Project HOPE coördineert ter plaatse de levering van medische noodpakketten en medicijnen.

Het hulpteam van  Project HOPE kan mede dankzij de support van MAX Maakt Mogelijk direct reageren op de acute medische behoeften. Het is onze kracht om de hulpverlening ter plaatse uit te voeren.

Helaas is hulp nog lang nodig. Help ons alstublieft mee om deze hulpverlening zo lang mogelijk voort te zetten en medische hulp te bieden.  Doneer nu en help!

 

Alle projecten