Duizenden ouderen in Oost-Europa vechten elke winter tegen de meedogenloze kou. Zonder uw hulp zijn de gevolgen hiervan rampzalig. Gunt u deze ouderen ook een warme winter? Steun de ouderen en doneer.

Tochtige krotten

Vele duizenden ouderen in Oost-Europa kunnen zich niet weren tegen de meedogenloze kou. Met dramatische gevolgen zoals bevriezing van ledematen of ouderen die zelfs overlijden. Met hun schamele pensioen van €25 tot €50 per maand en hun huizen die niet meer zijn dan tochtige krotten, kunnen ze nauwelijks overleven en zijn ze niet weerbaar tegen de barre omstandigheden waaronder zij leven. De vorst en sneeuw houden in sommige landen zelfs aan tot april. MAX Maakt Mogelijk wil daarom kolen, hout en voedselpakketten uitdelen.

Dankzij de jaarlijkse Winteractie kan MAX Maakt Mogelijk levens redden. Vorige winter konden bijna tienduizend ouderen, dankzij uw gulle gift, rekenen op kolen, hout, dekens en voedselpakketten. Vrijwilligers hebben de kou en onbegaanbare wegen getrotseerd om ouderen in alle denkbare uithoeken van het land eten en kolen te brengen.  Ook dit jaar hopen we op uw hulp te mogen rekenen! “Kunnen de ouderen weer op uw hulp rekenen?”

Kolen worden uitgedeeld in Moldavie

 

Alle projecten