MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial – deel 2

dinsdag, 22 december 2015 18:35 NPO 2
Alle uitzendingen

MAX Maakt Mogelijk organiseert, zoals ieder jaar, een kerstdiner voor 350 ouderen in de Grote Kerk in Den Haag. Tijdens het diner treden bekende artiesten op. Ook zijn er verrassingsacts én gaan bijzondere wensen in vervulling. In twee delen kunt u van dit bijzondere spektakel genieten!

Vanavond treden Marianne Weber en Tineke Schouten op en komen weer vele wensen uit. Waaronder die van Charles en Wil. Kort geleden kreeg Charles in het ziekenhuis het bericht dat hij niet lang meer te leven heeft. Om hun band voor eeuwig vast te leggen vindt de huwelijksplechtigheid plaats in de kerk.

Tineke Schouten verstoort als Bep Lachebek het diner maar draagt wel haar steentje bij in een bijzondere hereniging van een zus uit Australië met haar zus in Nederland.

En ook de wens van Jaap komt uit. Motoren zijn z’n lust en leven. Totdat hij 15 jaar geleden een infarct krijgt en deels verlamd raakt. Motorrijden gaat niet meer. Zijn vrouw Dinie wenst daarom nog één keer naar het TT circuit in Assen te gaan. Daar wacht Jaap een grote verrassing; achterop het circuit over met wereldkampioen Michael de Mark!